Holst svarer igen: Massive fejl i advokatundersøgelse

Den forhåndenværende regionsformand og Forsvarsminister Carl Holst, Venstre, svarer nu for første gang igen på den massive kritik, der har været rejst mod hans embedsførelse som formand for Region Syddanmark i et interview til Fyens Stiftstidende.

Interviewet er foregået på en række betingelser opstillet af Carl Holst og hans advokat Karoly Németh. Interviewet måtte kun omhandle den undersøgelse, som advokatfirmaet Kromann Reumert har gennemført for Region Syddanmark, og interviewet skal foregå hos advokat Karoly Németh i København.

- Jeg er ikke en robot

- Jeg kan undre mig over, at nogle omtaler kulturen under min tid som regionsrådsformand som syg. En tid præget af stærk regional udvikling og de bedst drevne sygehuse i landet. I min verden er en syg kultur, når man fyrer en direktør for åben skærm, når man konstant lækker fortrolige personaleoplysninger, og når politikerne konstant er uenige.
 Sådan lyder det fra den forhenværende regionsrådsformand og forsvarsminister Carl Holst, Venstre, til Fyens Stiftstidende.

Karoly Németh og hans medarbejder Noamann Azzouzi har på vegne af Carl Holst har forfattet et 18 sider lange modsvar til Kromann Reumerts undersøgelse.  En undersøgelse, som Fyens Stiftstidende kunne offentliggøre indholdet af den 10. november.

- Jeg er ikke en robot. Jeg har det meget svært med denne undersøgelse, for jeg kan ærlig talt ikke genkende den virkelighed, som den tegner af min person, siger Carl Holst.

Undersøgelsen fra Kromann Reumert tegner et billede af en regionsrådsformand, som medarbejderne var bange for at sige imod af frygt for at miste deres arbejde.

 - Jeg har også hørt historierne om mit terrorregime. Men det er løgn. Og det værste er, at jeg intet kan stille op over for det billede, fordi det er baseret på anonyme udtalelser. Det er ekstremt ubehageligt, siger Carl Holst.

Kromann Reumerts endelige version af undersøgelsen og Carl Holsts redegørelse skal drøftes på regionsrådsmødet mandag 23. november.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt