Holst: Tv-træning var for regionens skyld

Carl Holst har fået medietræning for 150.000 skattekroner. Men træningen er møntet på Region Syddanmark, ikke Carl Holst, siger hovedpersonen selv.

Regionsrådsformand Carl Holst afviser at have brugt skattekroner på medietræning af sig selv.

Ritzau kan dokumentere, at formanden for Region Syddanmark har hyret eksterne konsulenter for tæt ved 150.000 kroner, så Venstre-politikeren kan kommunikere i øjenhøjde med befolkningen.

2. næstformand i Region Syddanmark, Dansk Folkepartis Freddie H. Madsen, mener, at Venstre eller Carl Holst selv må betale den slags.

For regionen - ikke for formanden

Regionrådsformanden mener derimod, at det er regionen og ikke Venstre-politikeren, der har fået træning.

- Jeg tror, det var direktionen, der kom med forslaget om medietræning. Det var ikke møntet på mig personligt, men på, at vi blev bedre til at kommunikere i øjenhøjde med borgerne. Sundhedspolitik er kompleks, og vi vil gerne kommunikere aktivt, siger Carl Holst.

Spørgsmål: Der står også i papirerne, at træningen skal give dig en folkelig appel i forhold til borgerne. Kan du forstå, hvis nogen mener, det er valgkamp og personlig profilering for offentlige midler?

- Nej, det kan jeg ikke. Det var ønsket om, at vi var folkelige i kommunikationsformen. Der lå ikke i det, at Carl Holst skulle have en anden profil - det var måden, vi kommunikerer på, siger Carl Holst.

Oversigt

    Oversigt