I det fynske folks tjeneste

Hornemann: Socialdemokraterne skaber politikerlede

Lars Erik Hornemann tager skarpt fra Curt Sørensens valgkamp

Socialdemokraterne i Svendborg skaber politikerlede, fordi de skyder på Venstre i stedet for at fremlægge deres egen politik. Det mener borgmesteren.

Det er en brochure som socialdemokraterne uddelte i weekenden, der får Lars Erik Hornemann til at anklage sin modkandidat for at skubbe til politikerlede. I følge annoncen beskylder Socialdemokraterne Venstre for at ville lade erhvervslivet slippe for skat og for at afvikle kommunal service.

- Den slags valggas gavner ingen. Jeg tager skarpt afstand fra den måde at føre valgkamp på, fordi så useriøse metoder netop skubber til borgernes politikerlede, siger borgmesteren i SVendborg.

Lars Erik Hormann henviser i en pressemeddelelse til professor Finn Frandsen fra Handelshøjskolen i Århus, som mener at vildledning og manipulation er en misforståelse af hvad politik går ud på.

- Alle politikere vil grundlæggende det bedste for kommunen. Forskellene ligger i, hvordan vi vil løse de udfordringer, der er. Det er beklageligt, at socialdemokraterne, når dette lave niveau her i slutspurten, fordi det også skader alle de seriøse politikere, siger borgmester Lars Erik Hornemann(V).

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.