I det fynske folks tjeneste

Horsens køber stor angriber i OB

OB angriberen Henrik Toft skifter nu de blåhvide striber ud med den gule fare.

AC Horsens henter angriberen Henrik Toft, som med øjeblikkelig virkning skifter fra OB.

Horsens forstærker sig i offensiven, hvor Gilberto Macena nu får en stor og stærk angrebsmakker i Henrik Toft.

30-årige Toft kommer til det østjyske fra OB, hvor han i sidste sæson stod i skyggen af Peter Utaka og kun lavede to mål for fynboerne. Han har skrevet en kontrakt med Horsens, der løber frem til sommeren 2014.

- Vi har ikke lagt skjul på, at vi var på udkig efter en forstærkning til angrebet, og den har vi fundet i Henrik Toft, der fra dag et har været vores førsteprioritet, siger cheftræner Johnny Mølby i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv glæder sig ligeledes til at optræde i den gule trøje, hvor første kamp allerede kan blive i sæsonpremieren på søndag. Her kommer Tofts tidligere klub HB Køge på besøg i Horsens.

- AC Horsens var egentlig interesseret i mig sidste år, og det var tæt på et skifte allerede dengang, men jeg så også en stor udfordring i at skifte til OB, siger Henrik Toft.

- Det blev et ganske udmærket ophold hos OB, hvor jeg også spillede en del, men jeg fik besked på, at jeg ikke skulle forvente for meget af den kommende sæson.

Derfor var det heller ikke svært at tage beslutningen om at sige ja tak til Horsens, da klubben på ny kom på banen.

- Jeg vil finde tilbage til det bedste i mig og få rytmen ind i mit spil og selvtilliden op på højeste niveau igen, lyder det fra Henrik Toft.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.