I det fynske folks tjeneste

Horsens-profil til OB

AC Horsens-spilleren Henrik Hansen fortsætter sin fodboldkarriere i OB på en kontrakt på tre et halvt år. Han kan få debut mod Aston Villa lørdag.

Henrik Hansen under mandagens træning i Ådalen

AC Horsens-midtbanespilleren Henrik Hansen skifter med øjeblikkelig virkning til SAS Liga-klubben OB. Det bekræfter begge klubber. Hansen, der har været topscorer for AC Horsens, har tegnet en kontrakt på tre et halvt år med fynboerne.

- Jeg er glad for, at det er lykkedes at tilknytte Henrik Hansen til OB. Det er en spiller, vi har talt om i flere omgange, og nu ser det endelig ud til at lykkes. Henrik er en teknisk god spiller, der har sine bedste sider fremad banen. Han er dygtig til at slå de afgørende afleveringer, og på det seneste har det også vist sig, at han kan score mål, siger OB-træner Lars Olsen.

Allerede mandag formiddag træner Hansen for første gang med sine nye klubkammerater efter at have bestået den obligatoriske lægeundersøgelse. Og ifølge OB kan han trække trøje nummer otte over hovedet og få debut for OB allerede på lørdag, når de stribede fynboer møder engelske Aston Villa i Intertoto Cuppen.