Housebusters - opskrifter udsendelse 1.

-

-

Tigerrejer
Tigerrejer vendes med soja og redcurry samt frisk hakket ingefær sesam og kokos.
Rejer pilles og ligges lagen, så der er halvt lage og halvt rejer. Rist rejerne af på en pande i olivenolie. Tilsæt lagen. Smag til med limesaft og lidt akaciehonning

Mangosalat
Mango skrælles og hakkes fint. Bland mangoen med iceberg og kokosmælk, samt frisk chili.
Det er en salat der vil lidt mere.

Agurkdip
1 agurk skæres i små tern kommes op i 1 ½ fishsauce. Tilsæt frisk hakket bredbladet persille, og en håndfuld krydderurter.

Asparges i trøffelolie
Grønne asparges vendes med hvid trøffelolie og hindbæreddike samt god olivenolie og salt og peber. Lad det marinere i ca. 2 timer. Det er en fantastisk lækker snack til stærk mad.

Frisk spinat
Spinatblade vendes med frisk hakket skalotteløg og ristede mandler. Smag til med vineddike, oliven olie, salt og groft peber.

Pebersalsa
Gule, røde og grønne peber (½ af hver) blandes og blendes med chili, ingefær, akacie honning og spidskommen til den bliver en salsa. Smages til med salt og tabasco.

Kartofler
1 kilo små kartofler, 1 kilo groft havsalt og 1 dl olie. Alt blandes i en bradepande og kommes i ovnen 180 grader ca. ½ time.

Kalvefilet
Kalvefilet med sennepskorn og koriander. Brun fileten af på en pande. Kom den i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min. Lad den hvile i 7 min. Skær den så i skiver på 1½ cm. Lig skiverne sammen igen så de ligger tæt men kødet trækker. Lige før servering hældes en varm lage af ½ liter soja, 2 spsk. sennepskorn og masser af frisk koriander samt 1½ dl lime saft over.

Oversigt

    Oversigt