Housebusters - opskrifter udsendelse 3.

-

-

Julesalat
Julesalat flækkes fra bund mod top. Fjern stokken og bland bladene med 2 blod appelsiner der skåret i fileter. Husk at komme saften ud over samt lidt frisk koriander, og lidt olie af den dede slags.

Spidskål
Spidskål snittes fint og kommes i en skål. Hæld et glas akaciehonning over, smag til med salt og peber samt citronsaft og valnøddeolie. Lad salaten stå i en ½ time - vend rundt i salaten og serveres.

Auberginecreme
Aubergine flækkes i halve og gnides med salt og peber samt spidskommen og 2 fed hvid løg.
Bages i ovnen i ca. ½ time ved 180 grader. Tages direkte fra ovn og op og blendes til en mos. Smages til med salt og peber og er et friskt alternativ til sovs

Cappacio
Cappacio af kalv. Skær ren kalvekød uden fedt eller snask i meget tynde skiver. Lig dem rå på et fad. Krydr først med salt som trækker saften ud, og så hurtig med sukker som nærmest lukker igen.  På den måde opnår vi et godt resultat. Kom frisk kværnet peber på og hæld en god sjat olivenolie på,  samt en god balsamico. Læg til sidst lidt frisk parmesan i flager over. Husk at det ikke skal sejle i olie og balsamico, da kødet blot skal marineres

Rødbeder bagt på salt
Små fine halve rødbeder ligges ovnen på groft havsalt. Kom en god håndfuld rosapeber og frisk ingefær på. Bag dem i ovnen i 45 min ved 170 grader. Før  ved servering kommes der citronolie over.

Oversigt

    Oversigt