I det fynske folks tjeneste

Hove vender hjem til USA

Jordan Hove stopper i Marienlyst.

Marienlyst Volley mister sin amerikanske hæver, Jorden Hove. Amerikaneren vender tilbage til USA for at færdiggøre sin uddannelse som kok.

Jordan Hove har været i Danmark i otte år, og har været en afgørende faktor i Marienlyst mange mesterskaber gennem de senere år.

- Jeg har været meget glad for at være i Danmark, og Marienlyst har været en super klub at spille for, så det er selvfølgelig vedmodigt at skulle sige farvel til så stor en del af ens liv, og jeg ønsker klubben alt mulig held og lykke i fremtiden, siger Jordan Hove.

Hæveren begyndte sidste år på en uddannelse som kok, men det lykkedes ikke for ham at finde en praktikplads. Nu har han fået en praktikplads på en restaurant tæt på der hvor han er vokset op.
I Marienlyst er man ærgelig over at miste amerikaneren.

- Det er selvfølgelig ærgerligt at skulle sige farvel til en af de største profiler i dansk volleyball, og måske den største nogensinde i Marienlyst, men sådan er gamet, og det åbner så mulighed for at nye navne kan komme frem på arenaen, siger direktør i Marienlyst Jens Gantriis.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.