Hundedyr BMW stjålet: Tyv tankede på Fyn

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser en sjælden og værdifuld BMW. Politiet frigiver nu overvågningsbilleder fra Fyn.

Stjålne biler kører ikke længere på literen end andre, og derfor måtte en tyv ind forbi Circle K og lade sig filme af overvågningskameraer på rastepladsen Kildebjerg Syd ved Odense Vest.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber, at fynboer kan hjælpe i forbindelse med opklaringen af tyveriet af en sjælden og værdifuld BMW E20 årgang 1988.

Det skønnes, at bilen har en værdi på en halv million kroner.

Bilen blev stjålet allerede 26. december sidste år klokken 19.07 fra Tistrup Autoservice nær Varde, men først nu offentliggør politiet overvågningsbilleder af tyven, der tanker bilen på Kildebjerg rasteplads.

Fuld tank

Politiets efterforskning viser, at bilen samme aften klokken 20.43 ankom til Circle K. I bilen var kun føreren, der tankede brændstof og handlede i butikken. 

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser denne mand, der kørte den værdifulde BMW over Fyn i december sidste år.
Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser denne mand, der kørte den værdifulde BMW over Fyn i december sidste år.

Signalement

Den stjålne BMW er med fuld tank kørt videre af Fynske Motorvej i retning mod Sjælland, og klokken 21.17 passerede den Storebæltsbroen i østlig retning.

Bag på bilen var der påsat en stjålet nummerplade med registreringsnummer CF 54 032. Den nummerplade var stjålet tidligere 26. december i Næsbjerg syd for Tistrup.

Senere samme aften er bilen formentlig blevet set på Køge Bugt Motorvejen. 

Hvis du har oplysninger om bil eller fører, bedes du kontakte Syd-og Sønderjyllands Politi på telefon 114. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt