I det fynske folks tjeneste

Hundeejer: Jeg har ikke mishandlet mine hunde

11 hunde blev i mandags fjernet fra deres ejer, Janos Dubsky, men han afviser nu at have vanrøgtet dyrene.

11 boxerhunde blev fjernet fra deres ejer på grund af misrøgt.

Janos Dubsky erkender, at han blev fyret fra et cirkus i Schweiz, men afviser, at have mishandlet sine hunde. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Cirkusset har længe ønsket at komme af med mig. Derfor har de opfundet løgne, der skal skade mig. Det passer ikke, at jeg eller min kone har mishandlet hundene, bedyrer Janos Dubsky, der ikke kan give nogen forklaring på, hvorfor han ragede uklar med sin arbejdsgiver.

Manden var også anklaget for at have holdt hundene lukket inde i en transportvogn i næsten alle døgnet timer, og i mindst ét tilfælde er han blevet set slå dyrene med hånden og en tæppebanker.
 
Det skriver direktør Oliver Skreinig ifølge Fyens Stiftstidende i en mail, som er sendt til den danske ambassade i Schweiz.
 
Da direktøren sidenhen så, at Janos Dubskys kone hev i en af hundenes buksedragter under en forestilling, så den fik sine testikler i klemme, blev fyresedlen skrevet med det samme.
 
Men den episode afviser Janos Dusbky også.
 
- Det kan godt være, at hun har gjort noget andet for at få hunden til at give slip. Men det er ikke noget, der har gjort ondt på den, fastholder han.