Hurra for de gratis glæder

Trods et par startvanskeligheder går det nu i den rigtige retning for DSBs \'gratis-tog-service\' på Svendborgbanen.

-

Trods et par startvanskeligheder går det nu i den rigtige retning for DSBs \'gratis-tog-service\' på Svendborgbanen.

Da DSB som bekendt havde en del problemer i efteråret med forsinkelser og aflysninger på tog, mistede de samtidig en del kunder, nemlig pendlerne. Det er så det vil de  forsøge at råde bod på nu, ved at lokke kunderne tilbage med gratis togkørsel mellem Odense og Svendborg i januar måned.

Det er en stor succes. Mange benytter sig af tilbuddet, blandt andet institutioner og folk på udsalg, der ellers ville have kørt i bil. Spørgsmålet er så om dem der benytter togene i denne måned også vil hænge ved i fremtiden.  

- Vi kan kun sige, at vi håber at give både vore mange pendlere og de mange nye rejsende en god oplevelse, og det kræver en stabil togdrift, udtaler Ole Sørensen fredag til Fyens Stiftidende.

Som en form for ekstra bonus har DSB  indsat IC3-tog på Svendborgbanen for at undgå pladsmangel. Det ser nemlig ud til, at rigtig mange vil benytte sig af den gratis togtransport. IC3-togene kører til dagligt kun på hovedstrækningerne mellem København, Odense og Århus, men i denne måned kører de altså også mellem Odense og Svendborg.

Sidste dag med gratiskørsel bliver lørdag den 31. Januar.

Oversigt

    Oversigt