Hüseyin Tas

-

-


Navn: Hüseyin TasParti: Centrum-DemokraterneBopæl: Vinkelvej 2
3520 FarumOpstillingskreds: MiddelfartTillidsposter:Antal stemmer FV2001: Kontakt: istanbul@istanbulrejser.dkPersonlig hjemmeside: Kandidatens hjemmeside


Derfor skal vælgerne stemme på mig:
Med min baggrund, som lokalpolitiker i 20 år i Farum, har jeg som formand for Beskæftigelses-og Integrationsudvalget været med til at inføre danmarks bedste integration samt beskæftigelse. Med min baggrund føler jeg, at jeg kan være med til dele min erfaring på Fyn og resten af landet. Desuden er mit mål, at forbedre dagligdagen og forholdene på plejehjemmene for vor ældre. Udover dette ønsker jeg, at gøre vores undervisningssystem bedre, som vi alle kan være stolte af. Jeg vil gøre alt for, at få afskaffet den såkaldte "24-årsregel", og de 50.000kr, som staten kræver for medgift. For at jeg kan få gennemført disse ting, har jeg brug for vælgernes stemmer!

Hvad er dine fynske mærkesager?
Mit største mål på Fyn er, at forbedre intergrationen. Her vil jeg i høj grad udnytte de erfaringer jeg har fra Farum kommune, hvor jeg som formand for Beskæftigelses-og Integrationsudvalget fik indført jobgaranti til alle immigranter og danskere. Dette medførte bl.a., at der stort set ikke har været noget kriminalitet blandt unge immigranter.

Jeg vil arbejde for at forbere forholdene for de ældre. F.eks. vil jeg gøre en indsats for at de ældre på Fyn for et større socialt netværk.

Hvordan får vi skabt flere arbejdspladser på Fyn?
Jeg vil arbejde for, at en stor del af de midler der bliver afsat til forskning og udvikling de kommende år vil tilfalde Fyn. Jeg mener dette på længere sigt vil kunne sikre arbejdspladser på Fyn.

Hvordan bliver integrationen af indvandrere/flygtninge bedre på Fyn?
Først og fremmest vil jeg gerne fastslå, at jeg gerne vil skabe gensidig respekt mellem immigranter og danskere.
Det handler om, at børnene fra start af kommer på daginstitutionerne og fortsætter med en god undervisning i folkeskolen, og herefter får en videreuddanelse. For de elever, som ikke ønsker at fortsætte med en evt. videreuddanelse, er det vigtigt at skaffe et job eller en lærerplads.Så de ikke på noget tidspunkt ryger ud af systemet. For de nytilkommende immigranter og flygtninge skal man fra starten af give intensiv dansk undervisning, så de kan klare sig i dagligdagen og senere på arbejdsmarkedet.

Er der plads til flere svinefarme på Fyn eller skal antallet reduceres?
Min prioritet på dette område er antallet af arbejdspladser, så jeg mener der er plads til flere svinefarme. Man bør dog i høj grad tilstræbe at minimere lugt og støj niveau i forbindelse med drift af disse svinefarme.

Hvilke konsekvenser får kommunalreformen for Fyn?
Jeg vil helst have set Odense, som hovedsæde.For jeg er bange for, at de opgaver som foretages af Fyns Amt idag, bliver flyttet til Vejle. Derfor bliver der ringe forhold på Fyn.

Oversigt

    Oversigt