Hvem får Flux-Prisen 2007

Fredag den 7. september bliver spændingen udløst, og vinderen af Flux-Prisen 2007 bliver kåret, når TV 2/FYN sender direkte fra Kulturnatten i Odense. Hvilket kulturprojekt, der skal have checken på 50.000 kroner bliver afgjort af fynboerne.

20 kandidater

TV 2//FYN har siden marts været sprængfyldt af friske og forrygende fynske ideer til hvordan 50.000 kultur-kroner kan bruges bedst muligt.
 
20 vidt forskellige pris-kandidater har sunget, danset, argumenteret og jongleret - for at blive vinder af FLUX-prisen 2007.

TV 2/FYN har alliereret sig med tre kompetente dommere, som hver især har gået de 20 kandidater igennem.

Dommerne

De tre dommere har hver især udvalgt én favorit blandt de 20 kandidater til Flux-Prisen 2007
De tre dommere har hver især udvalgt én favorit blandt de 20 kandidater til Flux-Prisen 2007

De tre dommere er: 

  • Maria Rytter, forfatter, antroprolog og museumsleder:
  • Kasper Bang, radiovært, stand-up-komiker og kortfilmsinstruktør
  • Bo Hamilton Wittendorf, eventmager og pr-konsulent

Hver især har de tre dommere udpeget deres favorit Flux-Prisen og i TV 2/FYNs udsendelse 7. september, hvor vi sender direkte fra Kulturnatten i Odense, vil de tre dommere agitere for at netop deres favorit modtager Flux-Prisen på 50.000 kroner.

Sms-afstemning

Når de tre dommere har argumenteret for deres kandidat bliver afgørelsen helt og holdendt lagt ud til fynboerne, som via en sms-afstemning har den endelige afgørelse over hvem der bliver modtager af Flux-Prisen 2007.

Se med - og ha? mobiltelefonen klar - når TV 2/FYN sender fra Kulturnatten og vær med til at uddele Flux-Prisen - fredag den 7. september kl. 19.30.  

Oversigt

    Oversigt