Hvidt sænkede GOG

GOG er ude af Champions League efter at holdet lørdag tabte 24-29 på udebane til den spanske storklub FC Barcelona.

Den danske landsholdsmålmand Kasper Hvidt satte en brat stopper GOG's drømme i Champions League, da han om nogen var manden bag FC Barcelonas sejr over fynboerne. Med den ene store redning efter den anden sikrede han spanierne en sikker sejr på 29-24, og placerede holdet på den førsteplads i gruppe fire, der giver adgang til semifinalen.

Kasper Hvidts landsholdskollega på keeperpladsen, GOG's Peter Henriksen, overstrålede i kampens begyndelse sin landsmand. Han tog en del bolde og sendte de kontraangreb af sted, som gav GOG føringen frem til det 20. minut. Her kom FC Barcelona foran for første gang, og så sig herefter reelt aldrig tilbage.

Efter pausen kunne GOG ikke følge med rent tempomæssigt, og det gav Kasper Hvidt gode muligheder for at hive en række gode redninger op af posen. Og selvom spanierne i de sidste minutter gik ned i gear, blev der aldrig tvivl om udfaldet.