I det fynske folks tjeneste

Hyldestparade for soldater i Odense

Fynske soldater, der har kæmpet ude i verden, bliver nu hyldet ved en storstilet parade i Odense til juni. Odense er den første kommune i landet, der arrangerer en sådan parade.

- Jeg er meget stolt over at vi som den første by i Danmark på denne måde samler de mange soldater, der har påtaget sig en personlig risiko ved at deltage i internationale missioner for at skabe sikkerhed og tryghed for os alle, siger borgmester Jan Boye(K).

Paraden løber af stablen den 27. juni på Flakhaven i Odense og får deltagelse af alle fynske soldater, der i årenes løb har været udsendt i international tjeneste.

Formålet med arrangementet, der er blevet til i samarbejde med Totalforsvarsregion Fyn, Syd- og Sønderjylland, er at give fynboerne lejlighed til at vise deres respekt for det ansvar, som de udsendte soldater har påtaget sig.
 
- Jeg er utrolig glad for, at Odense Kommune og borgmester Jan Boye tager initiativ til dette arrangement, siger chefen for Totalforsvarsregion Fyn, Syd- og Sønderjylland, oberst Mogens Bech, der også er garnisonskommandant i Odense og på Fyn.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.