Indbrudsbølge på Fyn: Sort bil fanget på video

To personer i sort bil er fanget på video efter 12 anmeldelser om indbrud. Der er stjålet letomsættelige ting.

Det er ikke meget Fyns Politi indtil videre har at gå efter, efter der i løbet af onsdag er indløbet en stribe anmeldelser om indbrud - primært på det vestlige Fyn.

Men ved et indbrud på Oven Bæltet i Middelfart har et overvågningskamera fanget to personer der kører i en sort sedan. 

Indbruddet blev anmeldt klokken 18.56 onsdag, og de to personer slap af sted med en pung og en pc-taske indeholdende en IBM-computer.

I alt kunne vagtchef Søren Frederiksen i løbet af onsdag notere 12 anmeldelser om indbrud - en del begået onsdag.

- Det er usædvanligt, at kommer så mange anmeldelser efter hinanden, så noget kan tyde på, at der nogen på spil i øjeblikket, siger Søren Frederiksen.

Ved alle indbrud er der stjålet letomomsættelige ting.

Følgende indbrud er begået:

  • Mellem onsdag morgen og eftermiddag er der på Egebakken i Skt. Klemens stjålet smykker. Tyvenene kom ind via et badeværelsesvindue.
  • I sammme tidsrum er der på Bøllemosegyden i Ravnbjerg ved Blommenslyst brudt en terassedør op og fjernet 7er-stole og en butterflystol.
  • Ligeledes mellem onsdag morgen og eftermiddag gik det ud over et hus på Turupvej ved Turup. Her blev der knust en rude med en sten, og stjålet et digitalkamera, smykker og andre letomsættelige ting.
  • Onsdag eftermiddag mellem klokken 14.00 og 16.00 er der på Nordre Landevej i Rudkøbing aflistet en rude og stjålet skruemaskiner og et tv.
  • På Dankvart Dreyers Vej i Odense M er der mellem onsdag formiddag og eftermiddag opbrudt en havedør med et koben. Her blev der stjålet en bærbar pc.
  • Mellem torsdag i sidste uge og onsdag middag er et vindue brudt op på Svenstrupvej i Skt. Klemens. Her er der blandt andet stjålet porcelænsfigurer.
  • Fra tirsdag i sidste uge til onsdag eftermiddag gik det ud over et sommerhus på Antaresvej i Vejlby Fed ved Middelfart. Her fik tyvene fat i blandt andet et fladskærmstv ved at bryde en terrassedør op.
  • I dag, onsdag, mellem klokken 16.00 og 18.00 var der indbrud på Gartnervænget i Aarup. Her blev der opbrudt et vindue og stjålet smykker.
  • Også i dag, onsdag, er der i løbet af dagen begået indbrud på Emmavænget i Næsby. En rude blev knust med en sten. Her er det endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Oversigt

    Oversigt