I det fynske folks tjeneste

Indeklima er et hit på nettet

Interessen for at have et sundt indeklima har aldrig været større blandt danskerne end netop nu.

Astma- Allergi Forbundet er blevet bestormet med henvendelser i forbindelse med en konkurrence på nettet om at vinde en gratis gennemgang af boligens indeklima.

- På to uger har over 500 mennesker meldt sig. Den overvældende interesse viser, at folk vil have vished for, at deres bolig er tryg at bo i og lever op til sundhedskravene, siger Hugo Holm Hansen, uddannelses- og udviklingschef i Astma-Allergi Forbundet i en meddelelse. 

Konkurrencen på nettet er et led i den første store satsning herhjemme på indeklimaområdet.  

Astma- Allergi Forbundet og OBH Ingeniørservice A/S i Odense har netop indgået en samarbejdsaftale om et treårigt udviklingsprojekt, der har til formål at komme problemerne med fugt og skimmelsvamp i boligerne til livs. Prognoser viser, at over to millioner danskere vil have
udviklet en eller anden for form allergi inden år 2020.

Udviklingschef Søren Andreasen, OBH Ingeniørservice:

- Vi forventer os meget af aftalen, som indebærer, at vi opretter et korps af indeklimakonsulenter, som bliver uddannet og certificeret af eksperter fra Astma- Allergi Forbundet.

Det er meningen at både almindelige boligejere og arbejdspladser skal kunne rekvirere besøg af vores nye, kompetente korps af indeklima-konsulenter.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.