To indlagt efter slagsmål og bevidst påkørsel: Bil blev banket ind i træ

Førerne af to biler måtte sent fredag forbi OUH for at blive behandlet for skader, efter den ene bevidst havde påkørt den anden på Åsumvej i Odense.

En uenighed mellem mindst to mænd udviklede sig fredag aften dramatisk på Åsumvej ud for Granparken i Vollsmose i det østlige Odense. 

Hvad der er gået forud, har politiet endnu ikke det fulde overblik over, men situationen eskalerer klokken 22.58, hvor en Citröen C4 bliver påkørt på sin venstre side af en sølvgrå Golf.

- Vi regner med, at det var en bevidst påkørsel. Det er det formentlig, siger Steen Nyland, der er vagtchef ved Fyns Politi.

Påkørslen får Citröenen til at ryge ud i rabatten, hvor den rammer et træ. Men her slutter bataljen ikke.

- Så sker der nogle ting efterfølgende, som vi endnu ikke har fuldstændig klarhed over. Vi hører fra vidner, der befinder sig langt væk, at det efterfølgende udvikler sig til slagsmål, men der er ikke klarhed over hændelsesforløbet, siger Steen Nyland.

Han fortæller, at politiet derfor meget gerne vil høre fra eventuelle vidner, der har set noget på eller omkring Åsumvej ved 23-tiden fredag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114. 

Vil ikke tale med politiet

Vidnerne alarmerer politiet efter uheldet og skærmydslerne, og da politiet kommer er den sølvgrå Golf stukket af. Føreren af Citröenen er stadig på stedet, lettere skadet efter påkørsel og de efterfølgende uenigheder.

- Men han har ikke den store lyst til at tale med os, så vi skal nok have talt med ham igen i dag, siger Steen Nyland.

Senere på natten finder politiet den sølvgrå Golf på Hans Mules Gade, tættere ind mod byen. Bilen er lørdag genstand for fortsatte undersøgelser, fortæller vagtchefen. 

- Vi har også nogen ude på OUH for at tale med ham , som vi formoder er føreren af Golfen. Han skal også afhøres igen i dag, siger Steen Nyland. 

Indlagt på OUH

Begge de to mænd var i løbet af natten indlagt på OUH. Om de fortsat er det, ved politiet ikke.

- Men mig bekendt var det ikke med alvorlige skader. Men det håber vi også at få klarhed over i løvet af formiddagen, siger Steen Nyland.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om baggrunden for hele optrinnet, eller hvorvidt de to mænd i forvejen er kendt af politiet.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt