Indskiftet reserve snød OB

-

Herfølge, lørdag /ritzau/ Anders Jochumsen blev dagens mand på Herfølge Stadion, da Herfølge og OB spillede 2-2 i Superligaen lørdag. 21 minutter før tid blev Jochumsen sendt på banen, og vendte ene mand et truende 0-2-nederlag med to mål i kampens slutning.

Søren Berg og et uheldigt selvmål af Kofi Dakinah sørgede for gæsternes mål før pausen. Det så kun 1112 tilskuere. Dermed rykker OB op på tredjepladsen i Superligaen, mens Herfølge forbliver nummer syv, inden resten af runden bliver afviklet søndag.

Med en dyngvåd bane som en ekstra forhindring for de 22 spillere blev kampen mere præget af tilfældigheder end godt spil. Derfor var der lagt op til masser af tætte nærkampe og intens fight. En disciplin som Herfølge plejer at mestre til perfektion - senest i onsdagens kamp mod FC København, der heldigt slap fra Herfølge Stadion med tre point. /ritzau/