Ingen Albaniøl i hanerne på Tinderbox

Tuborg og Tinderbox Festival har indgået en tre-årig sponsoraftale. Med den aftale kommer der ikke fynsk øl i hanerne. Albani får ikke noget forærende, bare fordi Albani er fynsk, lyder det fra Tinderbox.

Musik og Tuborg hører sammen, og derfor har Tinderbox Festival indgået en treårig sponsoraftale frem til 2017.

Det betyder, at der ikke kommer Albani i hanerne på festivalen til sommer.

- Det er jo klart, at Tusindårsskoven er jo lidt vores hjemmebane, så det havde vi selvfølgelig gerne været en del af. Og så fordi det er en festival, der henvender sig til de unge - og det vil Albani jo gerne være en del af, fortæller Freddy Larsen, der er sponsorchef ved Royal Unibrew, der står bag Albani.

- I det her tilfælde har Tuborg tilbudt os den klart bedste aftale. Så det var meget let for os at sige ja, fortæller festivalchef i Tinderbox, Brian Nielsen.

Han fortæller, at de har haft en dialog med Albani om en sponsoraftale, men bryggeriet kunne ikke matche Tuborgs niveau.

- Det er ikke et spørgsmål om, at vi ikke vil købe lokalt. Det er et spørgsmål om, at vi skaber en levedygtig festival, og det gør vi med Tuborg i de næste tre år. Det er ikke noget med, at vi ikke kan lide Albani. Vi så da gerne, at Albani var med. Men Albani får ikke noget forærende, bare fordi de er fra Fyn, lyder det fra Brian Nielsen.

- Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med Tuborg i en årrække på vores andre festivaler, så vi kender hinanden og det skaber en god tryghed og ikke mindst sikkerhed for, at vi kan servicere publikum på bedste vis, udtaler Brian Nielsen.

Tuborg har tidligere samarbejdet med folkene bag Tinderbox på andre festivaler.

Oversigt

    Oversigt