Ingen gaver til gæsterne fra GOG

De tre klubber der i weekenden kæmper med GOG om årets pokaltitel i Odense skal ikke forvente hjælp. GOG har ambitioner om selv at tage pokalen.

Når pokalturneringen i håndbold for herrer i weekenden skal finde en vinder, så sker det på Fyn. GOG har i samarbejde med Odense lykkedes at trække eventet til Fyn, hvilket betyder op mod 8000 tilskuere i Arena Fyn lørdag og søndag. Og at eventet skal afholdes i Odense er ganske naturligt.

"Odense er stedet vi kan være på Fyn med sådan et arrangement her. Det siger sig selv vi gerne ville have den lille fordel, at vi kunne være på hjemmebane. Så i og med Odense havde mulighed for at byde ind her, så gjorde vi meget for at trække det her event til Fyn," lyder det fra  Direktør Kasper Nielsen.

Selvom de gule fra GOG er på hjemmebane, så holder direktøren igen med at love en pokaltitel til hjemmebanepublikummet.  

"Der er ingen favorit blandt de fire hold, der er med i weekenden. Så der er ingen tvivl om, at vi går efter sejren," lyder det fra  Direktør Kasper Nielsen.

De større rammer i Arena Fyn giver mulighed for GOG at lave større arrangementer. Eksempelvis venter man mere end 500 spisende sponsorer og en stor fanzone skal give de mange tusinde tilskuere en unik oplevelse.

 

 

"Publikum kan glæde sig til et kæmpe arrangement med fanzone og to spændende kampe lørdag og så en finale i turneringen søndag. Der bliver både noget for gæsterne i Arena Fyn og for dem der følger med i fjernsynet," lyder det fra  Direktør Kasper Nielsen.

 

Se hele interviewet med Direktør Kasper Nielsen i menupunktet ekstra materiale til venstre her på siden.

GOG møder i semifinalen Aarhus Håndbold lørdag kl.16.10.

Oversigt

    Oversigt