Ingen job trods tv-optræden

Så er det slået fast endnu engang. Job på Fyn hænger ikke på træerne. Trods det at otte fynboer fik muligheden for at søge job via tv, gav det ingen resultater.

For Brian Lenskjold og Marianne Helverskov Jensen byder hverdagen derfor stadig på besøg hos jobcenteret i Odense. Selvom de havde chancen for at "sælge sig" på tv, stod den på netværkskursus torsdag eftermiddag.

- Alle os på kurset er ved at falde ud af dagpenge. Vi mødes for at se om vi kan hjælpe hinanden, siger Brian Lenskjold.

- Jeg er desperat nu. Faktisk har jeg en bil, som jeg nu er nødt til at sælge, fortæller Marianne Helverskov Jensen.

Det hele startede med, at Maria Blaasvær deltog i et indslag på TV 2/FYN om ledige, der var på vej til at falde for dagpengegrænsen. Efter hendes optræden i tv gik det imidlertid gået stærkt. Hun fik fire konkrete jobtilbud, og startede tirsdag den 8. januar i et vikariat som serviceassistent på OUH.

Maria Blaasvær havde forgæves søgt job i to et halvt år, da hun onsdag den 2. januar fortalte om sin desperate situation på TV 2/FYN.

Inspireret af succesen for Maria Blaasvær tilbød TV 2/FYN andre langtidsledige, der var i overhængende fare for at ryge ud af dagpengesystemet, at søge job på tv.

Henover en uge har vi hver dag givet en ledig mulighed for at præsentere sig selv på tv. De har hver fået 30 sekunder til at præsentere sig selv og fortælle om deres erfaringer og jobønsker.

Du kan se deres video her til venstre.

Men tilsyneladende er det ikke tv-optræden der er løsningen. Ingen af de otte medvirkende har fået job - eller for den sags skyld jobtilbud.

- Nej, desværre er der ingen der har henvendt sig, men jeg håber da stadig, siger Marianne Helverskov Jensen.

Oversigt

    Oversigt