Ingen kommentarer til stor politiaktion i Espe

Det er lørdag morgen småt med oplysninger fra politiet om den aktion, der skabte trafikkaos fredag og om stor politiaktion i Espe.

Københavns Politi efterforsker fortsat efter fredagens massive aktion, der blandt andet bremsede trafikken på Storebæltsbroen.

 - I forlængelse af gårsdagens store politioperation er vi i i gang med efterforskningen. Vi forventer ikke at kunne sige mere foreløbigt, men melder ud når der er nyt om sagen, skriver politiet lørdag morgen på Twitter.

Fyns Politi er heller ikke særligt meddelsomme, når det gælder fredagens aktion i Espe på Midtfyn. Vagtchef Lars Fredensborg fra Fyns Politi henviser til Københavns Politi.

Der er derfor uklart, hvad sammenhængen er mellem de store og massive politikontroller ved Storebæltsbroen, Ny Lillebæltsbro og aktionen i Espe.

Lørdag morgen var der ikke længere politi i Espe.

Har fundet sort Volvo

Politiet mener at have fundet den sorte Volvo, som man har haft efterlyst siden fredag eftermiddag.

Det oplyste chefinspektør Jørgen Bergen Skov fra Københavns Politi på et pressemøde foran Politigården i København fredag aften.

– Vi har fat i et køretøj, som vi mener er det rigtige. Der er som sagt tale om mistanke om involvering i alvorlig kriminalitet, sagde chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov.

Undersøgelser skal nu forsøge at klarlægge med 100 procents sikkerhed, om det er den rigtige bil, men det formoder politiet altså, at det er.

Politiet fortæller ikke, om man har foretaget anholdelser. Man ønsker heller ikke at løfte sløret for, hvad sagen egentlig drejer sig om.

Fredag eftermiddag udsendte politiet en pressemeddelelse, hvor man efterlyste en sort svensk indregistreret Volvo V90 med registreringsnummeret ZBP 546.

I første omgang lignede det en isoleret aktion på Sjælland, men som eftermiddagen skred frem, kunne politiet oplyse, at også Fyn og Jylland var påvirket.

Aktionen giver store trafikale vanskeligheder på blandt andet, Lillebæltsbroen, Storebæltsbroen og Øresundsbroen. Det skyldes, at politiet meget grundigt stopper enhver bil, der forsøger at passere i vestlig retning.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt