Ingen livstegn siden fredag: Forsvundet en hel uge

I mere end en uge har den 18-årige Leslie Lindahl Henriksen fra Østfyn været forsvundet, og Fyns Politi har meget få spor at gå efter.

Den 18-årige Leslie forlod sit hjem i Glorup sydøst for Ørbæk klokken 5.30 om morgenen sidste mandag.

Efterforskningen viser, at hans mobiltelefon var aktiv i Langeskov sidste mandag klokken klokken 9.40.

- Igen i fredags var der aktivitet på hans mobiltelefon i området omkring Langeskov, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist fra Fyns Politi.

Fyns Politi har modtaget flere tip om mulige opholdssteder omkring Langeskov. Flere har peget på et stort naturområde ved Bytoften ved Langskov, men det har ikke givet politiet konkrete spor at gå efter.

- Det, der er lidt svært ved den her sag, er, at Leslie ikke har giver udtryk for livslede, og vi frygter ikke, at han ikke kan klare sig selv. Han er 18 år, og så må han jo færdes og gøre de ting, som han gerne vil, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist.

Kan være i Tyskland eller på Sjælland

Leslie  Lindahl Henriksens familie har fortalt politiet, at han før er gået hjemmefra i flere dage. Men han har altid informere nogle om det.

Og selv om han mobiltelefon blev sporet i Langeskov fredag, kan han have forladt Fyn.

- Vi er nødt til at vente på, at han selv giver livstegn fra sig, eller at vi får en rigtig god henvendelse på, hvor han kan være henne. Og det kan være andre steder end på Fyn. Han har tidligere skrevet om, at han måske vil tage til Munchen, og han har også tidligere været i Kalundborg, hvor han har nogle venner. Så det er i et stor område, at man skal kikke efter ham, fortæller vagtchef Kenneth Taanquist.

Leslie Lindahl Henriksen beskrives som:

 

 
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt