Ingen penge i AGF-kamp

Når de små klubber møder de store i DBUs pokalturnering, er det langt fra nogen guldgrube. Stjernen fra Svendborg har betalt 20.000 kroner for vagt og hegn til kampen mod AGF tirsdag aften. Penge som klubben hellere ville have brugt på ungdomsspillerne.

Med en sejr på 6-1 leverede AGF den forventede storsejr over lilleputterne fra Stjernen BK. Men selvom over 800 overværede kampen skæpper den fornemme modstander kun ganske lidt i klubkassen.

- Vi har ekstraordinære store udgifter til hegn og sikkerhedsvagter, når vi møder et hold som AGF, og det belaster klubkassen, siger Thomas Seneca, der er formand for Stjernen BK.

I alt løber ekstraudgifterne op i 20.000 kroner, og det betyder, at vi ender med kun at tjene småpenge på at møde et superligahold. Jeg mener, at DBU burde hjælpe os i en sådan situation. Så ville vi få også få et lille overskud som kunne hjælpe vores ungdomsspillere og forbedre vores faciliteter, siger Thomas Senaca.

Men hos DBU afivser man at hjælpe de små klubber, når de møder hold, der kræver ekstra sikkerhed.

- Der er nogle udgifter og indtægter forbundet med at møde fx Brøndby, FCK eller AGF. De trækker rigtig mange tilskuere, og det må rigeligt kunne dække de ekstraudgifter man har til ekstra sikkerhed, siger DBUs sikkerhedschef Henrik K. Jensen.

Oversigt

    Oversigt