Ingen penge til festivalgæster

Festivalen Musik ved Noret trak stikket lørdag midt under en koncert, men der er ingen erstatning at hente for festivalgæsterne.

Folk tændte af

Flere festivalgæster, som TV 2/FYN talte med lørdag, havde ellers først fået at vide, at de bare skulle gemme armbåndet, så ville de få pengene retur.

- Jeg ved ikke, hvem der har sagt det. Måske er det en vagt, der er gået i panik - for folk tændte jo fuldstændig af, fortæller arrangøren bag festivalen, Thomas Jacobsen til TV 2/FYN.

Thomas Jacobsen vil ikke oplyse endnu, hvor mange der nåede at besøge festivalen før musikken blev stoppet. Men han fortæller, at der mangler nogen hundredetusinde kroner til de forskellige leverandører.

- Og de står altså i første række for at få penge tilbage, siger han.

Thomas Jacobsen fortæller, at det er især 3-4 leverandører, der bliver hårdt ramt.

- De risikerer deres levebrød.

Ingen festival i 2012

Sidste år besøgte 4000 mennesker festivalen, men i år satte det dårlige vejr en stopper for både gæster og omsætning i baren, og det tvang Thomas Jacobsen til at trække stikket til festivalen i utide.

- Det var simpelthen damagecontrol - et forsøg på at minimere skaden. Jeg har det rigtig, rigtig skidt. Jeg er rystet og ked af det. Og så er jeg forfærdet over, hvad det har ført med sig, siger han og henviser igen til de leverandører, der har rigtig mange penge i klemme.

Foreningen bag Musik ved Noret regner med at indgive en frivillig konkursbegæring mandag, og så skal de penge, der er i foreningen deles ud til musikere og leverandørere af hegn, toiletter, øl og telte.

Men der bliver ingen Musik ved Noret i 2012.

- Der må jeg sige, at det skud i bøssen, det har vi skudt af nu, fortæller Thomas Jacobsen.

Oversigt

    Oversigt