Ingen respekt efter dødsulykke på Svendborgbanen

Elever fra Handelsskolen i Svendborg har ingen respekt for dødsulykken på Svendborgbanen den 2. september i år. Vagthavende ved Svendborg Politi oplyser, at eleverne stadig løber under bommene og over sporene. Det var netop denne dumdristige handling, som i starten af september medførte døden for en 17-årig. Politiet har endda set de unge presse sig igennem hække for at skyde genvej.

-

Elever fra Handelsskolen i Svendborg har ingen respekt for dødsulykken på Svendborgbanen den 2. september i år. Vagthavende ved Svendborg Politi oplyser, at eleverne stadig løber under bommene og over sporene. Det var netop denne dumdristige handling, som i starten af september medførte døden for en 17-årig. Politiet har blandt andet oplevet, hvordan de unge presser sig igennem hække for at skyde genvej på vej til og fra skole.

Mandag tog politiet fire elever i at løbe over sporene. Svendborg Politi har resten af ugen sat en kontrol op ved Handelsskolen. De håber nu på at deres tilstedeværelse kan forhindre de unge i at løbe over sporene.

Oversigt

    Oversigt