I det fynske folks tjeneste

Ingen respekt efter dødsulykke på Svendborgbanen

Elever fra Handelsskolen i Svendborg har ingen respekt for dødsulykken på Svendborgbanen den 2. september i år. Vagthavende ved Svendborg Politi oplyser, at eleverne stadig løber under bommene og over sporene. Det var netop denne dumdristige handling, som i starten af september medførte døden for en 17-årig. Politiet har endda set de unge presse sig igennem hække for at skyde genvej.

-

Elever fra Handelsskolen i Svendborg har ingen respekt for dødsulykken på Svendborgbanen den 2. september i år. Vagthavende ved Svendborg Politi oplyser, at eleverne stadig løber under bommene og over sporene. Det var netop denne dumdristige handling, som i starten af september medførte døden for en 17-årig. Politiet har blandt andet oplevet, hvordan de unge presser sig igennem hække for at skyde genvej på vej til og fra skole.

Mandag tog politiet fire elever i at løbe over sporene. Svendborg Politi har resten af ugen sat en kontrol op ved Handelsskolen. De håber nu på at deres tilstedeværelse kan forhindre de unge i at løbe over sporene.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.