I det fynske folks tjeneste

Ingen stærke beviser mod 22-årig i drabssag

00:42

1 af 2

En 22-årig mand, der er sigtet for medvirken til drabet på værtshuset Havhesten i Odense, kan meget vel snart være på fri fod.

Politiets anklager, Kirsten Flummer, antyder over for Fyens Stiftstidende, at sagen mod den 22-årige mand begynder at smuldre.

Ved sidste retsmøde i sagen, hvor den 22-årige sammen med en 30-årig mand er sigtet for sin rolle i mordet på den 36-årige Henrik Pedersen på Havhesten den 10. marts 2010, blev den 22-årige kun varetægtsfængslet, fordi han også er en del af grov voldssag.

Men siden det retsmøde har har politiet ikke fundet yderligere beviser, der belaster den 22-årige i sagen fra Havhesten, hvor den 22-årige ifølge kørte politiet scooteren, som de to stak af på.

Og da voldssagen, hvor den 22-årige er tiltalt for vold mod en 21-årig mand, kommer for retten på torsdag, kan den 22-årige komme på fri fod og blive løsladt fra varetægtsfængslingen, hvis han på torsdag bliver frifundet i voldssagen. For så vil der ikke være grundlag for at holde ham bag tremmer.

Den 30-årige er ifølge politiet stadig så belastet i sagen fra Havhesten, at han sidder varetægtsfængslet for at have udført drabet.

Ved du noget? Så send os et tip