I det fynske folks tjeneste

Ingen undervisning på Sct. Knuds Gymnasium

Der var massiv opbakning til elevstrejken på Sct. Knuds Gymnasium i Odense.

Også lærerne på Sct.Knuds Gymnasium valgte onsdag at nedlægge arbejdet.

1 af 2

Eleverne på Sct. Knuds Gymnasium strejkede onsdag morgen. Samtidig holdt lærerne møde i  kantinen. Aktionen er udtryk for endnu en protest over de bebudede nedskæringer på gymnasieområdet.

Underskriftsindsamling på vej

Efter et par hektiske dage med elev- og lærerstrejker havde Fyns øvrige gymnasier fra morgenstunden normaliseret undervisningen.

På Mulernes Legatskole holdt lærerne dog en halv time langt fagligt møde.

- Det er med vrede og beklagelse at lærerkollegiet på Mulernes Legatskole må konstatere , at strukturreformen af regeringen benyttes til at indføre besparelser af bagdøren, hedder det i en udtalelse fra lærerne på skolen.

Eleverne er nu i færd med at forberede sig til en stor fælles aktionsdag på tirsdag arrangeret af Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.

Eleverådet på Faaborg Gymnasium er ved at organisere en fælles underskriftsindsamling på de fynske gymnasier, hvor eleverne protesterer over nedskæringerne på området 

- Der har været masser af spredte aktioner indtil nu. Men vi tror på, at det er mere slagkraftigt at vi står sammen om en protest, siger Jonathan Tybjerg, næstformand i elevrådet, Faaborg Gymnasium.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.