Institutioner blokeres onsdag morgen

Der vil være blokade-vagter foran de odenseanske daginstitutioner fra onsdag morgen. Pædagogerne har nedlagt arbejdet, men pædagogmedhjælperne og lederne i 192 institutioner SKAL møde på arbejde. Noget tyder dog på, at de ikke bliver lukket ind.

-

Der vil være blokade-vagter foran de odenseanske daginstitutioner fra onsdag morgen.
Pædagogerne har nedlagt arbejdet, men pædagogmedhjælperne og lederne i 192 institutioner SKAL møde på arbejde. Noget tyder dog på, at de ikke bliver lukket ind.


Pædagogmedhjælpernes Fagforening, PMF, understreger tirsdag, at deres medlemmer ikke er en del af konflikten, og at de derfor skal møde på arbejde onsdag morgen. Det skulle de forøvrigt også tirsdag.


\"Jeg har dog sagt til kommunen, at de må sørge for, at forholdene for vores medlemmer skal være i orden,\" siger Frank Lundgren, der er formand hos PMF i Odense.


Det betyder blandt andet, at der ikke må passes flere børn, end der skønnes forsvarligt. Det bliver op til lederne i institutionerne at sørge for det.


Ifølge Frank Lundgren er der faktisk nogle klare regler på det område. Det betyder, at børnene bliver sorteret efter fx personnummer, og kun de heldige(?) med de rigtige numre kommer ind i institutionen.


Det er måske kun en teoretisk situation, da pædagogerne via deres blokader nok vil forsøge at hindre al arbejde i institutionerne.

Oversigt

    Oversigt