Intetanende voldsmand anholdt i retten

En yngre mand fra Langeland havde knap nok modtaget sin dom en i voldssag, før betjente stod klar ved Retten i Svendborg for at anholde ham igen.

En 19-årig mand fra Langeland fik sig en slem overraskelse, da han mandag forlod Retten i Svendborg. Den unge mand havde netop modtaget sin dom i en gammel voldssag, men fængselsstraffen skulle først afsones på et senere tidspunkt. Troede han.

For mens voldsmanden sad i retten, fik lokalpolitiet i Svendborg en anmeldelse om, at den 19-årige mand i sidste weekend overfaldt to personer i nattelivet i Rudkøbing. Det fortæller vicepolitikommissær Henning Petersen.

- Pludselig gik det op for os, at den mistænkte sad i en retssal i Svendborg. Det gjorde vores arbejde noget lettere.

Voldsmanden gik angiveligt amok på restaurationen Bonnie & Clyde i Rudkøbing og nikkede en 28-årig mand en skalle. Senere overfaldt han en 31-årig mand med slag og spark, så offeret fik brud i ansigtet.

- Vi ventede med at anholde ham, indtil retssagen var overstået. Så han vidste intet om, at vi stod klar, siger Henning Petersen.

Denne gang er overfaldet så groft, at den 19-årige tirsdag skal fremstilles i et grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

/Ritzau/

Oversigt

    Oversigt