Ishockey: Bulldogs får kontrakt med to canadiere

Bulldogs har skrevet kontrakt med to canadiske profiler, Dylan Walchuk og Nick Walters.

De første udenlandske kontraktunderskrivelser forud for 2017/18-sæsonen er i hus. Således har Bulldogs skrevet kontrakt med canadierne Dylan Walchuk og Nick Walters.

Angriberen Dylan Walchuk skifter fra University of Calgary i CIS-ligaen, hvor han har tilbragt de seneste fire sæsoner. Derudover har han to WHL-sæsoner på CV'et, hvor det er blevet til et hav af mål og assister for Spokane Chiefs.

- Jeg er en teknisk dribler, der har et godt skud og scorer mange point. Jeg har fart i skøjterne og kan iscenesætte mine medspillere, siger Dylan Walchuk om sig selv i en pressemeddelelse fra Odense Bulldogs.

Nick Walters er en fysisk stærk forsvarsspiller på 93 kilo, der har et fornemt CV. Han blev i 2012 udvalgt til NHL som nummer 116 af St. Louis Blues, hvorefter han har spillet et hav af kampe i AHL, WHL og ECHL og har netop afsluttet sit første år som fuldtidsprofessionel.

- Jeg har hele tiden haft drømmen om at spille NHL, men jeg er stadig ung, så nu søger jeg mod Europa. Og da Bulldogs kom med et tilbud, kunne jeg ikke sige nej, fortæller Nick Walters.

Han beskriver sig selv som en defensivt orienteret forsvarsspiller, der har gode afleveringer og er god i boxplay. Derudover er han stærk fysisk og blokerer en del skud.

Nick Walters er udset til være en af Bulldogs ledere på isen og den som holdets andres backer kan læne sig op ad.

Dylan Walchuk og Nick Walters kender hinanden fra den de nordamerikanske isstadioner.

Oversigt

    Oversigt