Ishockeylandshold vandt turnering i Odense

Det danske ishockeylandshold sikrede sig søndag både en sejr over Letland og sejren i fire-nationers-turneringen Intrum Justitia Cup, der er spillet i Odense denne weekend.

-

Danmarks ishockeylandshold taber ikke på hjemmebane.
Søndag fandt holdet tilbage til det spil, der manglede i lørdagens kamp mod Polen, og det var nok til en spinkel, men stadig retfærdig sejr på 1-0 over Letland.  

Jesper Damgaards hårde slagskud kort inde i anden periode blev den eneste scoring i en kamp, hvor de danske chancer ellers var talrige, og målmændene var stærke.  

Sejren betød, at danskerne for anden gang i træk vandt sin egen afdeling af Euro Ice Hockey Challenge, Intrum Justitia Cup.  

En sejr, der blev til i kraft af sejr på 4-2 over Norge fredag, 4-4 i en knapt så prangende kamp mod Polen lørdag, og altså sejren over Letland søndag.  

Tilfreds landstræner
\"Jeg er tilfreds. Jeg kan ikke pege på nogen, som har leveret en dårlig indsats, og dette har helt sikkert været en weekend, hvor presset er blevet øget på de spillere, som ikke var med\", sagde landstræner Mikael Lundström efter kampen med tanke på forårets VM, og måske på spillere som Rungsteds Nicolas Monberg, Frederikshavns Lars Mølgaard og Thor Dresler fra Herlev.

De tre etablerede landsholdsspillere var sat af holdet til turneringen i Odense.  

/ritzau/

Oversigt

    Oversigt