I det fynske folks tjeneste

IT-pris til sundhedscenter

Den fynske IT-pris gik i 2006 til virksomheden Center for Sundheds-telematik. Centret får prisen for sit nyttige arbejde med IT i sundhedssektoren og sin internationale anerkendelse.

Ikke så kendt på Fyn

Center for Sundheds-telematik er en del af Fyns Amt og beskæftiger sig med elektronisk kommunikation inden for sundhedssektoren.

Centret rådgiver en række samarbejdspartnere inden for sundhedssektoren og udvikler om gennemfører nye projekter både regionalt, nationalt og internationalt.

Begrundelsen for prisen er at centeret arbejder med nyttig og fremtidssikret IT i sundhedssektoren og har mange internationale samarbejdspartnere, hvor det nyder stor anerkendelse. Bla har centret fået flere internationale priser.

Mens det er velkendt i udlandet, er Center for Sundheds-telematik ikke så kendt på Fyn. Det håber lederen, Henrik Bjerregaard Jensen vil ændre sig med IT-prisen.

IT-prisen uddeles årligt siden år 2000 af Informationssamfund Fyn i samarbejde med Fionia Bank. Den uddeles for en unik IT-indsats til en fynsk virksomhed eller initiativ.

I år var 11 kandidater indstillet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.