Jan Boye er fortsat i koma

Den tidligere Odense-borgmester og formand for Dansk Håndbold Forbund Jan Boye er fortsat i koma.

Den 49-årige formand for Dansk Håndbold Forbund (DHF) Jan Boye ligger på tiende dag i koma, efter at han fredag i sidste uge blev ramt af en hjerneblødning. Det fortæller den administrerende direktør i By- og Kulturforvaltningen i Odense til tv2.dk.

- Situationen er fortsat uforandret. Jan Boye er i koma - han er tilsluttet en livsbevarende maskine, siger Søren Bonde Hansen.

Den tidligere borgmester i Odense og nuværende rådmand i byen var til møde i Finanstilsynet, da han pludselig fik det dårligt og blev kørt på hospitalet. Hans tilstand er livstruende, uden at han er i livsfare, lyder det.

- Det kan have lange udsigter, siger direktøren i By- og Kulturforvaltningen til tv-stationens netside.

Der er i denne uge efterårsferie i forhold til det politiske arbejde i Odense Byråd, mens DHF endnu ikke har taget stilling til, om der skal konstitueres en midlertidig formand.

Jan Boye har været formand for Fyns Amt fra 2001 for de Konservative, indtil han blev borgmester i Odense i 2005. Den post havde ham frem til det seneste kommunalvalg i 2009.

Den 49-årige politiker har en lang karriere bag sig som dommer i tophåndbold. I juni måned blev han valgt som ny formand for DHF.

Jan Boye er uddannet læge og premierløjtnant af reserven. Privat er han gift med Dorte Hjertstedt, der er tidligere amtsrådsmedlem for Socialdemokraterne.

Oversigt

    Oversigt