Jan Boye: Fyns indflydelse er svækket

Fyns indflydelse er blevet svækket efter folketingsvalget. Det mener amts-borgmester Jan Boye, der nu opfordrer de kun 14 fynske folketings-medlemmer til at rykke tættere sammen og kæmpe for fynske mærkesager.

-


Jan Boye opfordrer de færre fynske folketingsmedlemmer til at rykke tættere sammen

Fyns indflydelse er blevet svækket efter folketingsvalget. Det mener amtsborgmester Jan Boye, der nu opfordrer de kun 14 fynske folketingsmedlemmer til at rykke tættere sammen og kæmpe for fynske mærkesager.

- Når vi går fra 16 til 14 fynske repræsentanter i Folketinget, så er det naturligvis en svækkelse af den fynske indflydelse, siger amtsborgmester Jan Boye(K).

Han ærgrer sig over, at matematikken og stemmerne faldt ud, så både socialdemokraterne og venstre mister et mandat uden at andre partier går frem.

- Vi må så håbe, at det bliver nemmere at finde sammen. I hvert fald er der nu så få fynske folketingspolitikere, at det må blive nemmere at blive enige om at kæmpe for de fynske mærkesager, lyder opfordringen fra amtsborgmesteren.

Han opfordrer derfor de 14 folketingsmedlemmer til straks at sætte sig sammen og lave en plan for hvordan man skaffer flere job og mere forskning til Fyn.

Oversigt

    Oversigt