Jan Pytlick efter klart nederlag: De dræbte os i starten

Topholdet FC Midtjylland var i total kontrol fra start til slut, da Odense Håndbold tog imod i kvindernes liga.

Odense Håndbold har oprustet markant på spillerfronten til den kommende sæson med henblik på at blive en del af den absolutte top i kvindernes håndboldliga.

Det lader også til at være nødvendigt, hvis de sidste skridt mod toppen skal tages. I hvert fald hvis man tager udgangspunkt i onsdagens hjemmekamp mod topholdet FC Midtjylland.

Kampen viste niveauforskel på de to hold. Og FC Midtjylland understregede sin position som nummer et i håndboldligaen med en sejr på 28-23 efter at have været foran i 59 minutter.

- Vi vidste godt det ville blive svært. Midtjylland er rigtig stærke i deres kontraspil. Det var også det de dræbte os lidt på i starten af kampen, sagde cheftræner Jan Pytlick efter nederlaget.

Odense halsede efter

Midtjyderne kom netop bedst fra start og indledte med de to første scoringer. Derfra kom Odense til at halse efter i den resterende del.

Odense har 18 point på fjerdepladsen, mens FCM topper ligaen med 28 point for 15 kampe.

Odense Håndbold fik flere gange indsnævret FCM's forspring til to mål undervejs i første halvleg, men FCM strammede grebet og gik til pause med en føring på 15-10.

FCM's dominans fortsatte fra starten af anden halvleg, og kampen var reelt afgjort, da Sabine Pedersen med sit tredje mål bragte FCM foran 20-12. Odense fik pyntet på resultatet med kampens sidste tre mål.

Maja Jakobsen blev fynsk topscorer med syv mål, mens FCM Stine Jørgensen blev noteret for samme antal træffere.