I det fynske folks tjeneste

Kadrii klar til topkamp: - Jeg føler, vi kan lave noget deroppe

For første gang i flere år skal OB fredag aften spille en vaskeægte topkamp, når de på udebane møder Superligaens nummer to, FC Midtjylland.

OB og brandvarme Bashkim Kadrii skal fredag spille topkamp i Superligaen, når de i Herning møder FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Efter en stærk periode med fire sejre i træk og ni superligakampe uden nederlag indtager OB i øjeblikket tredjepladsen i Superligaen.

Fredag aften skal fynboerne forsøge at holde liv i stimen, når de skal på besøg hos de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland, der ligger lige foran OB i tabellen. 

En væsentlig årsag til succesen er den hjemvendte angriber Bashkim Kadrii, der senest viste storform med to mål i hjemmesejren mod Vendsyssel.

De to scoringer bringer Bashkim Kadrii op på fire sæsonmål i Superligaen - og så har de givet ham et væsentligt skud selvtillid, som han tager med til Herning fredag aften.

Vi har leveret nogle gode resultater, og der er masser af selvtillid i truppen

Bashkim Kadrii

- Jeg glæder mig til, at vi skal møde FC Midtjylland. Det er en af de kampe, hvor vi bliver testet maksimalt. Vi har leveret nogle gode resultater, og der er masser af selvtillid i truppen. Men der er ingen tvivl om, at det bliver en rigtig svær udebanekamp mod et af de bedste hjemmebanehold i Danmark. Så det bliver en utrolig svær kamp, men også en spændende og sjov kamp at skulle spille, fortæller Bashkim Kadrii til klubbens hjemmeside om fredagens kamp.

Offensivprofilen peger på, at OB's fremadrettede spil i de seneste kampe i højere grad har fundet sit udtryk.

- Vi har leveret gode, stabile resultater på det seneste, og jeg tror, vi kan gøre det igen i morgen (fredag, red.). Vores defensive base har i et stykke tid virket rigtig god, og i de seneste kampe er vores offensiv komme bedre i gang. Så det er i begge ender af banen, det ser fornuftigt ud, og det er derfor, jeg føler, vi kan lave noget deroppe, siger Bashkim Kadrii.

Kampen mod FC Midtjylland starter klokken 19 og kan ses på TV3 Sport. 

OB-truppen mod FC Midtjylland

OB’s cheftræner Jakob Michelsen har udtaget følgende 19 spillere til fredagens udekamp mod FC Midtjylland:

 

13. Sten Grytebust
27. Oliver Christensen
3. Alexander Ludwig
4. Ryan Johnson Laursen
5. Ramon Leeuwin
6. Jeppe Tverskov
7. Kamil Vacek
8. Janus Drachmann
9. Bashkim Kadrii
11. Casper Nielsen
15. Nicklas Helenius
16. Julius Eskesen
19. Mikkel Desler
20. Jacob Barrett
21. Mathias Greve
23. Troels Kløve
24. Marco Lund
25. Mathias Jørgensen
28. Anders K. Jacobsen

 

Der er kampstart i Herning fredag klokken 19.

 

Kilde: ob.dk

Se mere

Læs også OB-træner roser bredden efter fjerde ligasejr i træk