"X Factor"-vinder besøgte Odense: - Jeg ryster helt endnu

Kristian Kjærlund vandt overbevisende "X Factor" og spillede lørdag eftermiddag i Rosengårdcentret i Odense.

"X Factor"-vinderen Kristian Kjærlund fyldte lørdag eftermiddag Torvet i Rosengårdcentret.

Her spillede han live, gav autografer og stillede op til fan-fotografering.

- Det er var sjovt, sagde en begejstret Jeppe Wagner, Odense, og afslørede, at han fra begyndelsen af årets "X Factor" har været fan af vinderen.

- Jeg har stemt på ham hele vejen i "X Factor".

Publikum fik fire numre, og oplevelsen blev flittigt dokumenteret med mobiltelefonerne. Til de heldige var der mulighed for en selfie til glæde for både børn og voksne.

Bedre end på fjernsyn

Jasmin Andersson havde som Jeppe Wagner haft en god oplevelse. Hun havde taget turen ind fra Langeskov:

- Det var virkelig stort. Jeg ryster helt endnu, sagde hun til TV 2/Fyns reporter på Torvet og fremviste en rystende hånd.

- Han var meget, meget bedre i virkeligheden end på fjernsynet, synes jeg.

- Han spillede min yndlingssang lige til at starte med, så der blev jeg rigtig glad. Jeg begyndte nærmest at græde, sagde Jasmin Andersson.

Suveræne Kristian

Ifølge TV2 viser tallene fra afstemningen på finaleaftenen, at Kristian Kjærlunds sejr nærmest ikke var i fare undervejs.

I den afsluttende omgang af finalen, hvor Blachmans solist kæmpede mod Ankerstjernes solist om den endelige sejr i showet, fik Kristian Kjærlund 54,3 procent af seernes stemmer. Benjamin Rosenbohm fik 45,7 procent.

Kristian Kjærlunds sejr blev grundlagt i en meget stærk indledende runde, hvor de tre finalister skulle synge tre sange.

Her fik han 47,7 procent af seernes stemmer, mens Benjamin Rosenbohm høstede 37,8 procent. Den tredje finalist i finalen, Live Køhn Vogel, fik 14,5 procent af stemmerne, og måtte dermed forlade programmet som den første finalist.

Oversigt

    Oversigt