Jegind afviser kritik: Der er altid to sider af en sag

Efter flere dages tavshed svarede by- og kulturrådmand Jane Jegind i går på de seneste dages kritik af hendes forvaltning.

 Der er altid to sider af en sag. Sådan lød det fra rådmand Jane Jegind, da hun i går efter flere dages tavshed svarede på kritikken af hendes forvaltning. 

De seneste dage er kritikken nemlig haglet ned over Odenses by- og kulturforvaltning. Forvaltningen er arrogant og overtræder reglerne, lyder det fra flere protestgrupper, som er skudt op rundt omkring i Odense. 

Blandt andet får forvaltningen kritik for at have nægtet at lytte til borgernes bekymring, da en børnehave skulle opføres i Sanderum. 

- De er fuldstændig teflonbelagte og ligeglade, lød kritikken fra en af Sanderumborgerne, Christian Heyde-Petersen.

Også kommunens beslutning om at lukke Landbrugsvej har modtaget kraftig kritik. 

Men Jane Jegind kritiserer nu, at det kun er modstanderne, der er blevet hørt, og at det kun er kritikerne, som TV 2/Fyn har talt med: 

- Der findes også en borgergruppe mod genåbningen af Landbrugsvej, som har sendt 280 underskrifter til mig. De har forsøgt at få fat i TV 2/Fyn ganske forgæves. Jeg sidder her, fordi jeg synes, at det er vigtigt at fortælle, at der altid er flere sider af en sag, siger Jane Jegind. 

Hun afviser, at by- og kulturforvaltningen har undladt at lytte til kritikerne: 

- Jeg og forvaltningen lytter til alle parter. Men der kommer en dag, hvor der skal træffes en afgørelse, og der vil være nogen, der synes,  de får ret, og nogen der synes, at de ikke får ret. 

Se hele interviewet med Jane Jegind øverst i artiklen. 

Oversigt

    Oversigt