I det fynske folks tjeneste

Jernkvinde nomineret til Årets Sportsnavn på Fyn

Michelle Vesterby fik en skæv start på sæson 2015, og der var ikke mange der troede på, at det skulle blive hendes år. Men det gjorde hun selv og med god grund.

01:20

1 af 2

Det kræver sin kvinde at holde sig i form til en ironman. Det gør Michelle Vesterby 30 timer om ugen. Hun har stadig masser af motivation, selvom hendes 2015 sæson på ingen måde begyndte efter planen.

- Vi tager faktisk plan C i brug, fordi plan B heller ikke lykkes, og der stiller jeg op til Ironman Copenhagen, jeg gennemfører på under ni timer, og jeg vinder den med et kvarter foran den næste kvinde og kvalificerer mig på den måde til Hawaii. Og på Hawaii opnår jeg min karrieres største resultat med en fjerdeplads. Jeg var så tæt på podiet, men jeg festede som om jeg havde vundet hele lortet, griner Michelle Vesterby.

Det ultimative indenfor ironmansporten er WM på Hawaii, og med sidste års fjerdeplads håber Michelle Vesterby at kunne svømme, cykle og løbe sig på podiet i 2016.

- Jeg sluttede på en fjerdeplads, jeg beviste at alle tvivlerne omkring mig tog fejl, så jeg er bare så glad og så motiveret og klar på at gøre min fjerdeplads endnu bedre, og jeg tror virkelig, at det er muligt, siger Vesterby.