Jetset-sag for lukkede døre

De præcise anklager bliver hemmeligholdt i den landsdækkende bordelsag, da grundlovsforhøret begyndte fredag morgen.

Deres privatliv har været badet i spotlight, men ved et retsmøde fredag morgen i Odense trak dommeren en streg i sandet. Den opsigtvækkende rufferisag, der involverer investoren Erik Damgaard og hans kone Anni Fønsby skal køre for lukkede døre.

Dermed kommer offentligheden ikke til at høre hverken sigtelsens præcise ordlyd, eller hvordan de fire mistænkte stiller sig til anklagen. Politiet har indtil videre ikke ville fortælle nærmere om rollefordelingen mellem de fire anholdte.

Retten valgte dermed at følge anklageren fra Fyns Politi, der krævede såkaldt dobbeltlukkede døre, fordi politiet vil have ro til at undersøge sagen nærmere. Anklageren betegnede samtidig et af de i alt fire punker i sigtelsen som et "ganske mærkværdigt forhold" uden dog at uddybe det nærmere.

Den første af de sigtede blev ført ind i retten kvart over ni om morgenen. Han erklærede, at han var villig til at forklare sig, men om han kan erkende sigtelsen, vides altså ikke. Hans forsvarer protesterede mod anklagerens ønske om hemmeligholdelse.

Den bredt byggede mand har tidligere prøvet turen i retten, nemlig da han for år tilbage var tiltalt for at have mishandlet sin få uger gamle søn. Men han blev frikendt i både by- og landsret.

Oversigt

    Oversigt