Jim Larsen i ufrivilligt gavehumør

Silkeborgs Jim Larsen blev ufrivilligt afgørende for kampens udfald, da han med et selvmål var arkitekten bag OB's 1-0-sejr i Silkeborg.

Fredag kunne Jim Larsen fejre sin 24-års fødselsdag. Lørdag var han selv i gavehumør, da han forærede OB kampens eneste mål, da Silkeborg tabte 0-1 hjemme i SAS Ligaen.

- Det var meningen, at jeg ville blokere bolden ud til indkast, men den endte med at ryge op i det ene målhjørne. Sådan er fodbold, siger Jim Larsen.

Ærgrelsen over de udeblevne point og en forsinket fødselsdagsgave til sig selv var stor for Silkeborgs ellers solide forsvarsspiller.

- Det er bittert at stå her efter kampen uden point, fordi vi spillede lige op med et af Danmarks bedste fodboldhold. Det positive er, at vi er inde i en god periode rent spillemæssigt. Det ændrer kampen mod OB ikke på, siger Jim Larsen.

Silkeborg-træner Troels Bech var en afklaret mand, da han skulle gøre status.

- Det var i min egen lille subjektive vurdering en meget lige kamp. Det kan da godt være, at OB mener noget andet, men jeg synes, at vores præstation var til point. Vi havde vores gode perioder og OB havde deres, siger han.

Kampen genoplivede et problem, som Silkeborg tidligere har døjet med i sæsonen.

- På en dag, hvor vi scorer et selvmål, får du mig ikke til at sige, at vi har udryddet de personlige fejl, lyder udmeldingen fra Troels Bech.

Oversigt

    Oversigt