Johan Absalonsen skifter til FCK

Offensivspilleren Johan Absalonsen skifter fra fodboldklubben OB til FC København på en to og et halvt års-kontrakt.

Det var ikke mange dage, Johan Absalonsen nåede at være arbejdsløs. Offensivspilleren, hvis kontrakt med OB udløb ved årsskiftet, har indgået en ny aftale med FC København, der gælder de kommende to og et halvt år.

- Jeg har haft over fire fantastiske år i OB, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Nu er jeg FCK'er, og det er jeg, fordi man her spiller med om mesterskabet hvert år.

- Det er Danmarks bedste hold, og der er store personlige udfordringer for mig, når jeg skal forsøge at tilspille mig en væsentlig rolle på holdet, siger Absalonsen til FCK's hjemmeside.

Den 25-årige fynbo spillede for B1913, inden han skiftede til Brøndby. Her spillede han i to sæsoner, inden han rykkede tilbage til Odense og OB.

Han døjer lige nu med en fiberskade og forventes derfor at kunne træne med FCK-truppen til februar.

- Johan Absalonsen er en meget gennembrudsstærk spiller, der har voldt os mange problemer, når vi har mødt ham mod hans tidligere hold.-

- Han er samtidig en modig og intelligent spiller, og jeg håber, at han hurtigt er klar til at deltage fuldt i træningen med truppen, siger FCK-træner Ståle Solbakken.

Oversigt

    Oversigt