Jubel i Odense Håndbold: Nyindkøb på guldkurs under EM

Det går rigtig godt for Danmark til kvindernes EM i håndbold, og det vækker særlig stor begejstring i Odense Håndbold. Fra næste sæson spiller hele fire landsholdspillere på Fyn.

Målvogteren Althea Reinhardt plukker modstandernes straffekast under EM, Mette Tranborg har indtil nu vist sig at være en uvurderlig spiller, der klasker mål efter mål i kassen, fynboen Kathrine Heindahl kæmper på stregen, mens landsholdsanføreren Stine Jørgensen fra venstre back styrer holdet direkte mod guld.

Althea Reinhardt spiller allerede i Odense Håndbold og fra næste sæson, tager hun de tre landsholdskolleger Mette Tranborg, landsholdsanføreren Stine Jørgensen og Kathrine Heindahl med til Fyn.

Derfor fryder sportsdirektør i Odense Håndbold, Mark Jespersen, sig bare en smule mere over kvindernes succes under EM i Sverige end resten af Danmark.

- Det er super, det er perfekt, siger han til TV 2/FYN.

- Jeg synes, det er fantastisk, at holdet klarer sig så godt oppe i Sverige. Man kan selvfølgelig ærgre sig over, at vi ikke har signet dem noget før, men vi er glade for, at vi har dem fra juli.

Odense Håndbold udvidede truppen med landsholdspillerne allerede i efteråret, og til sommer er det træner Jan Pytlick, der dirigerer rundt med landholdspillerne.

- De har været rigtig, rigtig gode. Stine Jørgensen, ved vi, spiller på et meget, meget højt niveau altid, og Mette Tranborg har jo virkelig trådt i karakter, og man har set, at hun specielt i hendes forsvarsspil er en af verdens bedste, siger Jan Pytlick.

Kvindelandsholdet spillede sig onsdag i semifinalen, og både Mette Tranborg og Stine Jørgensen er nomineret til EMs All Stars-hold.

- Med den spilletid Kathrine Heindahl har fået, har hun gjort det rigtig, rigtig fint. Så det har set rigtig godt ud. 

- Sammen med de dygtige spillere, vi har i forvejen, vil de være med til at løfte Odense Håndbold op i forhåbentlig toppen af dansk kvindehåndbold, fortæller Jan Pytlick.

Også på banen i Odense Håndbold følger spillerne spændt med i EM. TV 2/FYN besøgte U16-spillerne under træning torsdag, og her glæder de sig til, at de store spillere til sommer kaster bolde i Odense.

Se videoklippet her under 

Klara Holst og Frida Maag fra Odense Håndbold glæder sig til at se idolerne træne helt tæt på.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt