Jubelbrøl på rasteplads

Lørdag eftermiddag udbrød der vild jubel på en rasteplads tæt på Vejle. Spillere og trænere fra boldklubben Marienlyst fik efter et kvarters nervøs venten det forløsende resultat fra Aarhus, der betød oprykning til 1. divison.

Marienlyst havde gjort sin del af arbejdet ved at besejre Skovbakken med 1-3. Hvis oprykningen skulle i hus, krævede det, at Aarhus Fremad satte point til mod Kjellerup i kampen der blev spillet mens Marienlyst var på vej hjem efter deres egen kamp.

- På en rasteplads i Skærup, stod vi i 15 minutter og ventede nervøst på melding fra Risvangen Stadion, og da meldingen kom, at Århus Fremad kun fik 0-0 mod Kjellerup, er jeg glad for at der ud over os, kun var en busfuld pensionister, for Vi var uden for pædagoisk rækkevidde i vor opførsel, siger direktør Jens Gantriis fra Marienlyst.

Dermed er Marienlyst fra næste sæson klar til at møde tidligere superligahold som Vejle, Horsens, Silkeborg og Lyngby. Hold, som alle har et langt større publikum end lille Marienlyst.

Endnu er det uklart, hvor Marienlyst skal spille sine kampe i 1. division, men det står allerede nu klart, at holdet må spille på forskellige baner.

- Om to uger får vi besøg af en repræsentant fra DBU som skal besigte vores anlæg. Vi skal have klarlagt om vi kan bruge vores kunstgræsbane eller andre af vores baner på Windelsvej. Men kampene mod de store hold skal formentlig spilles uden for vores eget anlæg på grund af tilskuerinteressen, siger Jens Gantriis.

Selvom jublen var stor lørdag, da oprykningen var en realitet, så er det først på søndag, at holdet for alvor fejrer oprykningen efter den sidste hjemmebanekamp. Marienlyst møder FC Sydvest i en kamp uden betydning, og når den er overstået er der oprykningsfest på Windelsvej.

Oversigt

    Oversigt