Julerejsende: Der var næsten ikke nogen med toget

​Lillejuleaftensdag forventes at blive en af årets travleste rejsedage. Nogle julerejsende valgte derfor at tage af sted tidligt.

Det kan være klogt at tage af sted tidligt på lillejuleaftensdag, der forventes at blive en af årets travleste rejsedage.

Det meste af formiddagen var den vestfynske motorvej spærret på grund af trafikuheld, og DSB har meldt om udsolgte tog på flere strækninger, men for Jonas Loges fra Middelfart var der ingen problemer, da han landede på Odense Banegård Center fredag formiddag.

- Jeg blev overrasket over, at der ikke var flere med. Jeg hørte, at der var rigtig meget pres på, og at det var den største rejsedag i år, men jeg tror ikke en gang, at toget var 30-40 procent fyldt. Der var næsten ikke nogen med, siger Jonas Loges.

Mere tid til familien

Han havde taget toget fra Middelfart til Odense, hvor han skal skifte og tage toget videre til Nørre Lyndelse, hvor han skal holde jul med familien.

Han tog af sted tidligt på den store rejsedag for at få mest mulig tid sammen med familien.

- Hvis jeg tog tidligere af sted, slap jeg både for trafikken og kunne også få set familien noget mere, siger Jonas Loges. 

DSB: Travlheden kommer fredag eftermiddag

DSB forventer, at den værste travlhed på Odense Banegård Center finder sted fredag eftermiddag.

- Lige nu er der rigtig mange folk i toget, som rejser fra Sjælland mod Jylland, siger perronmanager Frank Skaaning.

- Forhåbentlig møder jeg en masse glade og tilfredse passagerer, og vi kan få tingene af sted til tiden. Det er jo en af vores vigtigste opgaver, fortsætter han.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt