Julerejser er et hit

Flere og flere fynboer vælger at tage til fremmede himmelstrøg, når julen og nytåret skal fejres. En af de største aktører på området for den type rejser, fynske Gislev Rejser, melder om en klar stigende vækst af kunder til jule- og nytårsrejserne. 

Klar vækst

Onsdag morgen sendte Gislev Rejser tre busser afsted og når helligdagene er overstået, vil 1100 kunder have været afsted til blandt andet Tyskland, Østrig og Schweiz.

- Vi kan se en klar vækst i antallet af julerejsende. Det er aldersgruppen fra de midaldrende og opefter, der er den største gruppe, siger Mogens Andersen, der er direktør i Gislev Rejser.

På deres fjerde rejse

Tove og Arnold Sørensen er på deres fjerde julerejse til udlandet
Tove og Arnold Sørensen er på deres fjerde julerejse til udlandet

- Vi holder jul derhjemme med børn og børnebørn og så tager vi ud at rejse. Det er fjerde gang vi er afsted i julen, fortæller Tove og Arnold Sørensen fra Odense, der var med på en af onsdagens afgange med kurs mod Østrig.

Men hos rejseselskabet ser man også en anden tendens. Der bliver flere og flere yngre kunder til jule-og nytårsrejserne og mange af dem er singler.

- Ja, og de bliver faktisk yngre og yngre, siger Mogens Andersen.

Gislev Rejser har 27 bus- eller flyafgange i løbet af juleferien - og mange af dem har været udsolgt lige siden rejseselskabets katalog blev udsendt.

Oversigt

    Oversigt