Juletræsfest for anbragte børn

88 børn hjalp Tim vladimir med at tænde juletræet, da der blev holdt julefest for anbragte børn i et spejltelt i Odense.

Der var masser af julemad og sodavand, og flere populære, kendte ansigter fra film, musik og sport. Og så var der selvfølgelig gaver, som idolerne delte ud sammen med et fotografisk minde om dagen.

- Jeg synes, at det er godt at os børn er bor nogen andre steder kommer ud og oplever noget andet og møder andre børn, siger Simon Dreyer, der bor på opholdsstedet Boller Skov i Horsens

For langt de fleste er julen tæt forbundet med den nærmeste familie. Men børnene er fjernet fra eget hjem og bor til daglig på institutioner - de fleste på Fyn, men også sjælland og jylland. Når man gør det, kan december være en svær tid at komme igennem.

- De her børn går ligeså meget op i jul som alle andre børn, så vi vil gerne give dem en oplevelse at der er voksne der har tid til dem og vil give dem en positiv oplevelse, lyder det fra Ida Lissau-Jensen, der er
Projektleder for Børnehjælpsdagen.

Det er anden gang, børnehjælpsdagen arrangerer jul for anbragte børn i Odense og respons har været forrygende. Arrangementet i Odense var arrangeret i samarbejde med Eventhouse, Møntergården og en række sponsorer.

Oversigt

    Oversigt