I det fynske folks tjeneste

Julie Berthelsen vil giftes

I løbet af et par år eller tre, skal der sættes børn i verden, og så flytter Julie Berthelsen ellers tilbage til Grønland. Her skal børnene vokse op.

Julie Bertelsen vil giftes og have børn.

Sangerinden og tv-værten Julie Berthelsen, der bor i Odense, vil giftes med kæresten Minik Dahl Høegh. Den 31-årige stjerne er også begyndt at tænke i retning af børn.

- Jeg er overdrevet romantisk, og det er da klart en pigedrøm at blive gift og holde stort bryllup, siger Julie Berthelsen til Billed-Bladet.

Om det at få børn siger sangerinden:

- Det skal ikke vare mange år, måske en to-tre stykker, så skal vi have børn, og så flytter vi til Nuuk.

Grønlandske Julie har boet i Danmark siden 1999. Hun kom hertil for at studere medicin i Århus. I 2002 blev hun nummer to i tv-talentkonkurrencen "Popstars", og siden har det drejet sig om musikken.

Men når der skal stiftes familie, så vil Julie og Minik, der også stammer fra Grønland, tilbage til de polare egne. Børnene skal vokse op i Grønland.

Tilbage står så spørgsmålet om, hvornår brylluppet skal stå. Det er der endnu ikke lagt nogen planer om, men Julie ved udmærket, hvordan det skal løbe af stablen.

- Det skal være helt traditionelt med grønlandsk nationaldragt først og så brudekjole om aftenen, siger Julie Berthelsen til Billed-Bladet.

Tv-seerne havde sidst fornøjelsen af Julie, da hun sammen med Felix Smith var vært ved Dansk Melodi Grand Prix begyndelsen af februar.

I weekenden toner den grønlandske sangerinde så igen frem på tv-skærmene. Det sker i forbindelse med TV 2's korkonkurrence AllStars. Her skal hun som korleder dyste mod hiphopperne Niarn og Marc Johnson samt popdrengen Rasmus Nøhr.